اختلاف در اتحادیه اروپا بر سر تحریم انرژی روسیه

اتحادیه اروپا به خاطر وابستگی بالای بسیاری از کشورهای اروپایی به انرژی روسیه، نتوانست در مورد تحریم نفت و گاز این کشور به توافق برسد، اما اعلام کرد مذاکرات ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روز دوشنبه اعلام کرد وزرای خارجه اتحادیه اروپا نتوانستند درمورد تحریم واردات نفت و گاز طبیعی از روسیه به توافق برسند. وی اضافه کرد مذاکره در مورد این مسئله ادامه دارد. انتظار می‌رفت تحریم انرژی روسیه در جدیدترین بسته تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو وجود داشته باشد.

بورل گفت:«ما در ابتدا در مورد اطمینان از تاثیر تحریم‌های فعلی و تضمین اجرای آنها گفتگو کردیم. اما مذاکراتی هم درمورد اقدامات جدید ازجمله تحریم نفت و گاز روسیه انجام شد. هنوز هیچ تصمیمی در این‌مورد گرفته نشده اما مذاکرات ادامه دارد».

درحالی‌که اتحادیه اروپا در مورد تحریم‌های متعددی علیه مسکو به توافق رسیده، اما اعضای این اتحادیه بر سر تحریم واردات انرژی از این کشور اختلاف دارند، چون بسیاری کشورهای اروپایی به‌شدت به انرژی روسیه وابسته هستند. مجارستان به‌شدت با تحریم واردات گاز از روسیه مخالف است. این کشور به دریا راه ندارد و نمی‌تواند مستقیماً گاز طبیعی را از آمریکا دریافت کند.

بورل با تاکید بر اهمیت کاهش وابستگی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به انرژی روسیه گفت خرید گاز از مسکو درواقع تأمین مالی جنگ است.

وی با اشاره به شرایط آلمان و هشدار درمورد سقوط اقتصاد این کشور اذعان کرد نمی‌توان یک‌شبه وابستگی ۵۵ درصدی به گاز روسیه را از بین برد.

اما مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید دارد این بلوک باید هرچه سریع‌تر وابستگی خود به انرژی روسیه را کاهش دهد و پیشنهاد کرد که این کار با نفت آغاز شود چون جایگزینی آن راحت‌تر است. مسکو در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از گاز مصرفی کشورهای اتحادیه اروپا و یک‌سوم نفت مورد نیاز آنها را تامین می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 52415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کرامت الله سلیمی DE ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
    3 0
    رفتار روسیه در جنگ اوکراین رفتار یک ابرقدرت نیست. مین گذاری ، بمبارانهای کور و بی هدف و کشتار غیرنظامیان بی دفاع نشانه ضعف و استیصال روسیه می باشد. روسیه در حد یک کشور افریقایی بی تمدن رفتار می کند. روسیه اگر ان ابرقدرتی بود که توصیفش کرده بودند باید حداکثر ظرف 24 ساعت کل اوکراین را اشغال می کرد نه اینکه بعد از 50 روز رفتارهای وحشیانه بکند و غیرنظامیان را کشتار کند. راه خاتمه جنگ اوکراین این است که یک سیاستمدار دلسوز و شجاع بدون هیچ ترس و واهمه ای دروغ بودن سلاح هسته ای را افشا کند. چون با فاش شدن دروغ سلاح هسته ای دیگر نظامیان روسیه متوجه خواهند شد که بازیچه سیاستمداران فریبکار روسی شده اند و دیگر تن به جنگ نخواهند داد. با فاش شدن دروغ بودن سلاح هسته ای همین حالت برای امریکا و دیگر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای رخ خواهد داد و نظامیان این کشورها اجازه نخواهند داد که بازیچه دست سیاستمداران کشورشان شوند و جنگها خاتمه خواهد یافت. اما ایا چنین سیاستمداری که این موضوع را فاش کند وجود دارد؟ رسانه ها هم می توانند این موضوع را فاش کنند. ایت الله خامنه ای در ابتدای سال جدید طنز