مواد غذایی> اقتصاد غذا - جهت تشویق هنرجویان برگزیده و علاقه مندانی که تمایل دارند تا به این مسیر خوش آتیه شغلی و هنری گام بگذارند، اسامی ۶۱ هنرجوی دوره نخست از میان ۱۵۹ هنرجوی فارغ التحصیل به مناسبت ۲۰ اکتبر ( ۲۹ مهرماه ) که روز جهانی آشپزی نامگذاری شده است، منتشر شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، برای نخستینبار در ایران و جهان، مهرماه امسال هنرجویان آشپزی در چارچوب یک جشن رسمی معرفی و حایز مدرک "سرآشپز طلایی" شدند تا از این پس فصل تازه ای در جهت آموزش اصولی آشپزی و برداشتن گام های مطمئن و بلند در ارتقای فرهنگ غذای ایرانی برداشته شود. کما اینکه ساناز مینایی به عنوان یکی از ۳ مخترع ۱۷ استاندارد آموزشی آشپزی و شیرینی در ایران و جهان تحت عنوان سرآشپز طلایی (GOLDEN CHEFS)- ساناز شریفی و سانیا شریفی ۲ مخترع دیگر این استانداردها هستند- در حاشیه مراسم بی سابقه پیش بینی شده به خبرنگاران خبرگزاری ها، روزنامه ها و صدا و سیما گفت:" آشپزی، یک علم است و غذاهای ایرانی آداب و رسومی دارد که باید برای احیای مجدد آن تلاش کرد."
اتفاقی که به نظر می رسد با کلید خوردن نخستین جشن فارغ التحصیلی در حال وارد شدن به فاز اجرایی و فراهم شدن فضای تازه در نظام آموزشی این هنر- علم در کشورمان است. نیازی که می تواند بستر بسیار خوبی برای بهبود خدمات هتل ها و رستوران های کشور به مردم خودمان و گردشگرانی شود که افزایش آن ها جزو سیاست های در دستور کار دولت است.
اسامی و مدارک ۶۱ فارغ التحصیل نخستین دوره سرآشپز طلایی (GOLDEN CHEFS)
نظر شما