غذا و تغذیه> متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار میگیرند.
منصور رضایی در رابطه با تغذیه مناسب در زمان بروز آلودگی هوا، اظهار داشت: خداوند زمانی که انسان را خلق کرد بر این مسئله آگاهی داشت که انسان هوا را آلوده خواهد کرد و بدن خود وی نیز تحت تأثیر این آلودگی قرار میگیرد، بنابراین 5 راه دفع سموم را در بدن قرار داد که با تغذیه مناسب میتوان سلامتی در بدن را حفظ و نسبت به دفع سموم اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه صفرا، عرق، خلط، مدفوع و ادرار 5 راه دفع سموم در بدن است، افزود: بهترین راه دفع سموم از بدن از طریق مصرف مایعات بوده البته باید توجه داشت مایعات تنها شامل آب نیست، بلکه آش، سوپ، خورشت، لبنیات، میوه و سبزیجات همه در دسته مایعات قرار میگیرند و برای کاهش تأثیر آلایندههای محیطی در بدن باید مصرف مایعات را مورد توجه قرار داد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مایعات دارای هزاران خاصیت بوده و سبب دفع آلایندهها از بدن میشود، عنوان داشت: بهتر است مصرف مایعاتی را مورد توجه قرار دهیم که حاوی آنتیاکسیدان باشد و مانع از فعالیت رادیکالهای آزاد و تخریب سلولها شود.
متخصص تغذیه بیان داشت: در علم تغذیه 27 سیتوکمیکال (ترکیب شیمیایی، گیاهی) وجود دارد که ما آنها را با رنگهای مختلف در میوهها و سبزیجات همچون قرمز، ارغوانی، زرد، سبز و ... میشناسیم، میوه و سبزیجات علاوه بر اینکه در دسته مایعات قرار دارد آنتیاکسیدان بالایی داشته و فیبر موجود در آن نیز سبب خروج آلایندهها از بدن میشود.
وی ادامه داد: بعد از میوه و سبزیجات غلات کامل و حبوبات این خاصیت را داشته و سبب دفع آلایندهها از بدن میشود. ماهی نیز بدن را پاکسازی کرده و به دلیل اینکه حاوی امگا3، سلنیوم، ید، روی، آهن و منیزیم است، جهت کاهش تأثیر آلایندهها بر بدن مصرف آن بسیار توصیه میشود.
رضایی با اشاره به اینکه مصرف ماهی در پاییز به دلیل اینکه یخزده نبوده و بو و کهنگی ندارد، بسیار توصیه میشود، گفت: ماهی دارای همه ریزمغذیهای لازم برای دفع آلایندهها است.
به گفته وی، مصرف لبنیات به ویژه ترکیب ماست با ادویجاتی همچون فلفل، زردچوبه، زنجبیل و دارچین به دلیل اینکه حاوی مواد آنتیاکسیدانی فراوان است در زمان بروز آلودگی هوا و کاهش تأثیر آن در بدن توصیه میشود، از طرفی ادویجات چند ده برابر میوه و سبزیجات آنتیاکسیدان داشته و تنها در افرادی که آلرژی دارند مصرف آن توصیه نمیشود.
متخصص تغذیه توصیه کرد: بهتر است مصرف سبزیجات به صورت فرآوری شده و کمپوت نباشد، همچنین بعد از ماهی، حبوبات و غلات کامل، میوه و سبزیجات و لبنیات مصرف آجیل نیز برای رفع آلودگی در بدن حائز اهمیت بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در زمان آلودگی هوا در کلانشهرها فلزات سنگینی همچون سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم و آلومینیوم ایجاد میشود و در زمانیکه بدن ما دارای ریزمغذیهایی همچون آهن، ید، روی، منیزیم و سلنیوم باشد اجازه فعالیت به این فلزات سنگین توسط بدن داده نمیشود.
رضایی خاطر نشان کرد: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند بیشتر تحت تأثیر آلایندههای محیطی و آلودگی هوا قرار میگیرند.
وی در پایان گفت:تغذیه در هر شرایطی باید به صورتی باشد که روزانه مصرف میوه، سبزی، غلات کامل، حبوبات، گوشت، لبنیات و آجیل در رژیم غذایی وجود داشته باشد، البته باید توجه داشت حبوبات حتماً از یک روز قبل خیس خورده باشد تا علاوه بر رفع نفخ آن املاح در بدن بهتر جذب شود.
منبع:فارس
منصور رضایی در رابطه با تغذیه مناسب در زمان بروز آلودگی هوا، اظهار داشت: خداوند زمانی که انسان را خلق کرد بر این مسئله آگاهی داشت که انسان هوا را آلوده خواهد کرد و بدن خود وی نیز تحت تأثیر این آلودگی قرار میگیرد، بنابراین 5 راه دفع سموم را در بدن قرار داد که با تغذیه مناسب میتوان سلامتی در بدن را حفظ و نسبت به دفع سموم اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه صفرا، عرق، خلط، مدفوع و ادرار 5 راه دفع سموم در بدن است، افزود: بهترین راه دفع سموم از بدن از طریق مصرف مایعات بوده البته باید توجه داشت مایعات تنها شامل آب نیست، بلکه آش، سوپ، خورشت، لبنیات، میوه و سبزیجات همه در دسته مایعات قرار میگیرند و برای کاهش تأثیر آلایندههای محیطی در بدن باید مصرف مایعات را مورد توجه قرار داد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مایعات دارای هزاران خاصیت بوده و سبب دفع آلایندهها از بدن میشود، عنوان داشت: بهتر است مصرف مایعاتی را مورد توجه قرار دهیم که حاوی آنتیاکسیدان باشد و مانع از فعالیت رادیکالهای آزاد و تخریب سلولها شود.
متخصص تغذیه بیان داشت: در علم تغذیه 27 سیتوکمیکال (ترکیب شیمیایی، گیاهی) وجود دارد که ما آنها را با رنگهای مختلف در میوهها و سبزیجات همچون قرمز، ارغوانی، زرد، سبز و ... میشناسیم، میوه و سبزیجات علاوه بر اینکه در دسته مایعات قرار دارد آنتیاکسیدان بالایی داشته و فیبر موجود در آن نیز سبب خروج آلایندهها از بدن میشود.
وی ادامه داد: بعد از میوه و سبزیجات غلات کامل و حبوبات این خاصیت را داشته و سبب دفع آلایندهها از بدن میشود. ماهی نیز بدن را پاکسازی کرده و به دلیل اینکه حاوی امگا3، سلنیوم، ید، روی، آهن و منیزیم است، جهت کاهش تأثیر آلایندهها بر بدن مصرف آن بسیار توصیه میشود.
رضایی با اشاره به اینکه مصرف ماهی در پاییز به دلیل اینکه یخزده نبوده و بو و کهنگی ندارد، بسیار توصیه میشود، گفت: ماهی دارای همه ریزمغذیهای لازم برای دفع آلایندهها است.
به گفته وی، مصرف لبنیات به ویژه ترکیب ماست با ادویجاتی همچون فلفل، زردچوبه، زنجبیل و دارچین به دلیل اینکه حاوی مواد آنتیاکسیدانی فراوان است در زمان بروز آلودگی هوا و کاهش تأثیر آن در بدن توصیه میشود، از طرفی ادویجات چند ده برابر میوه و سبزیجات آنتیاکسیدان داشته و تنها در افرادی که آلرژی دارند مصرف آن توصیه نمیشود.
متخصص تغذیه توصیه کرد: بهتر است مصرف سبزیجات به صورت فرآوری شده و کمپوت نباشد، همچنین بعد از ماهی، حبوبات و غلات کامل، میوه و سبزیجات و لبنیات مصرف آجیل نیز برای رفع آلودگی در بدن حائز اهمیت بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در زمان آلودگی هوا در کلانشهرها فلزات سنگینی همچون سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم و آلومینیوم ایجاد میشود و در زمانیکه بدن ما دارای ریزمغذیهایی همچون آهن، ید، روی، منیزیم و سلنیوم باشد اجازه فعالیت به این فلزات سنگین توسط بدن داده نمیشود.
رضایی خاطر نشان کرد: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند بیشتر تحت تأثیر آلایندههای محیطی و آلودگی هوا قرار میگیرند.
وی در پایان گفت:تغذیه در هر شرایطی باید به صورتی باشد که روزانه مصرف میوه، سبزی، غلات کامل، حبوبات، گوشت، لبنیات و آجیل در رژیم غذایی وجود داشته باشد، البته باید توجه داشت حبوبات حتماً از یک روز قبل خیس خورده باشد تا علاوه بر رفع نفخ آن املاح در بدن بهتر جذب شود.
منبع:فارس
نظر شما