صنایع غذایی> مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از کاهش اسید چرب ترانس روغن های مصرفی خانوارها خبر داد.

دکتر هدایت حسینی در تشریح برنامه های اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در سال جاری، گفت: برنامه های ما در دو گروه عمده تقسیم بندی می شود. گروه اول، تولید فرآورده های سلامت محور است که شامل کاهش قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و... در دستور کار جدی قرار دارد.

وی با عنوان این مطلب که یکی از ابزارها برای رسیدن این اهداف در تولید فرآورده های سلامت محور، استفاده از چراغ راهنمای تغذیه است، تاکید کرد: گروه دوم شامل برنامه هایی است که در ارتقای سلامت موثر است. ارتقای سلامت روغن امسال در دستور کار ما قرار دارد. بطوریکه میزان اسید چرب ترانس روغن های مصرفی خانوار امسال به زیر ۲ درصد خواهد رسید.

حسینی همچنین به کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس روغن های صنعتی که در مواد غذایی استفاده می شود، اشاره کرد و افزود: میزان اسیدهای چرب ترانس روغن های صنعتی که بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است به زیر ۵ درصد خواهد رسید.


منبع:مهر
کد خبر c7aede52eca84d49ae07909e86e1c134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =