۰ نفر
۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۸
غذا و تغذیه> استفاده از میوه ها به دلیل دارا بودن نوعی ترکیب پلی فنول با نام رسوراترول از چاقی و اختلالات متابولیکی پیشگیری می کند.

ممکن است بسیاری از افراد در وعده صبحانه خود از میوه یا یک لیوان آبمیوه طبیعی استفاده کنند. در این میان برخی از این افراد از این رژیم غذائی صبحانه برای کاهش وزن و تناسب اندام استفاده کرده و گروهی نیز به جای مصرف میوه یا آبمیوه طبیعی از آبمیوه های کارخانه ای استفاده می کنند. پژوهش های جدید نشان می دهد مورد دوم یعنی استفاده از آبمیوه های غیرطبیعی در رژیم غذایی کاهش دهنده وزن، اثری معکوس داشته و بسیار مخرب است.

مطالعات جدید نشان می دهد که برخی میوه ها مانند انواع توت ها، انگور و میوه های دیگر قادر به تبدیل چربی های سفید به چربی قهوه ای در بدن هستند که این موضوع می تواند روند سوزاندن چربی ها و مصرف کالری را بیشتر کرده و به عنوان یک استراتژی جدید برای پیشگیری و درمان چاقی مورد استفاده قرار گیرد.

مطالعات دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن نشان می دهد که در بین موش هائی که با برنامه غذائی دارای چربی زیاد تغذیه شدند؛ گروهی که از رسوراترول به میزان ۱۲ اونس در روز مصرف کرده بودند، ۴۰ درصد کمتر از سایر موش ها دچار اضافه وزن شدند. به گفته پژوهشگران، رسوراترول در بیشتر میوه ها وجود دارد.

محققان در این پژوهش ها موفق به اثبات تاثیر این ماده در تبدیل چربی سفید به چربی قهوه ای و افزایش سوخت و ساز و مصرف کالری مازاد در بدن شده اند.


منبع:مهر
کد خبر c92aa829fa3c413cb24c7e48c95eccab

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =