مواد غذایی> محققان در پژوهش های جدید خود دریافتند وجود یک ماده شیمیایی به نام «رسوراترول» در انگور قرمز، در پیشگیری از سرطان روده موثر است و اگر این ماده در دوزهای کمتر مصرف شود اثر بیشتری خواهد داشت.


نتایج آزمایش های انجام شده روی موش های مستعد سرطان روده نشان می دهد که دوز کمتر این ماده باعث کاهش ۵۰ درصدی اندازه تومور شده در حالی که دوز بالاتر آن ۲۵ درصد اثر داشته است. بر اساس تحقیقات فوق مشخص شد که دوزهای پایین تر ماده شیمیایی رسوراترول دو برابر دوزهای بالاتر نتیجه بخش خواهد بود و به متوقف کردن رشد تومور بیشتر کمک می کند.

در این تحقیقات پژوهشگران انگلیسی ابتدا اثر دوز کم رسوراترول (در حدود ۲۵۰ میلی لیتر معادل یک لیوان بزرگ آب انگور قرمز) را بر روی جانوران مورد بررسی قرار داده و آن را با نتایج استفاده از دوز بالا (تقریبا دویست برابر) مقایسه کردند. نتایج آزمایش های انجام شده با توجه به نمونه تومور بیماران مبتلا به سرطان روده در استفاده از دوزهای مختلف رسوراترول نشان می دهد که دوزهای پایین تر این ماده شیمیایی می تواند بر روی سلول های سرطانی و به طور بالقوه فرآیند رشد تومور تاثیرگذار باشد.

با این حال و با توجه به وجود ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.  

«کارن براون»، استاد تحقیقات کاربردی سرطان در دانشگاه لستر انگلستان، در رابطه با این پژوهش و نتایج آن می گوید: «این مطالب ارائه شده و نتایج آن حاصل تحقیقات آزمایشگاهی اولیه در این رابطه بوده. در مرحله بعدی، تیم پژوهش به آزمایش های بالینی برای تایید اثر ماده شیمیایی رسوراترول در افراد در معرض خطر سرطان روده خواهند پرداخت.»

منبع:مهر
کد خبر caee00540a5a43479c01b34fd41a7a2d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =