۰ نفر
۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶
یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: در میان مواد غذایی مورد استفاده در حفظ سلامت و تدابیری که برای بیماران قلبی در نظر گرفته می‌شود، زعفران نقش ویژه‌ای دارد.

غلامرضا کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب سنتی زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش می دهد. همچنین مصرف آن شادی آور بوده و تقویت کننده قلب است.

وی ادامه داد: بزرگان طب سنتی توصیه می کنند که در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی زعفران اضافه شود تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.

کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب جدید زعفران از افزایش کلسترول و تری گلیسرید و چربی بد خون جلوگیری می کند و از رسوب آنها در عروق ممانعت می کند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین در بیمارانی که دچار حملات قلبی شده اند، زعفران اندازه، محلی که گرفتگی خون در قلب را کاهش داده و از آسیب در عضله قلب جلوگیری می کند.

وی ادامه داد: زعفران همچنین عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ می کند و اثرات ضد فشار خون زعفران نیز به اثبات رسیده است.

منبع:فارس


کد خبر db21235188c6481fb5bc03400aa4f1ae

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =