غذا و تغذیه> در اینجا به تاثیرات منفی استفاده از سیر چینی بر سلامتی اشاره کرده‌ایم و راه‌هایی برای تشخیص سیر چینی از سیر ایرانی را برای شما آماده کرده‌ایم تا بتوانید مصرف سیرهای چینی را هر چه سریع‌تر متوقف کنید.

بیش از 80 درصد سیری که به قسمت‌های مختلف جهان فروخته می‌شود از کشور چین می‌آید. اکثر افراد فکر می‌کنند که سیر از کالیفرنیا، پایتخت رویش سیر در جهان می‌آید اما در واقعیت این طور نیست و از چین می‌آید. حتی در بیشتر موارد سیر ارگانیک یا آلی نیز از چین، کشوری که به روش‌های صدور گواهی‌های ارگانیک بودن محصولات آن اعتباری نیست می‌آید.

سیرهای چینی سفیدرنگ‌تر و سبک‌تر از سیرهای ایرانی هستند.  بر اساس یافته‌های انجمن صنعت سیر، سیرهای چینی با مواد شیمیایی اسپری و رنگ می‌شوند تا از این طریق از جوانه زدن آن‌ها جلوگیری شود و حشرات و ماده گیاهی آن از بین برود.

 بر اساس گزارش این انجمن، سیرهای چینی در فاضلاب‌های تصفیه‌نشده رشد می‌کنند. در واقع به طور کلی مراحل رشد سیر در چین به شدت شک‌برانگیز است و تولیدکنندگان سیر در آنجا برای رشد محصولات خود از فاضلاب‌های انسانی استفاده می‌کنند و آزمایشاتی برای بررسی سلامت سیرها انجام نمی‌شود.

سیرهای چینی با آفت‌کش متیل برومید به شدت ضدعفونی می‌شود. متیل برومید ماده‌ای بسیار سمی است و قرار گرفتن در معرض مقادیر زیاد آن باعث آسیب به دستگاه گوارشی و سیستم عصبی مرکزی و یا حتی مرگ می‌شود. از طرف دیگر، سیرهای چینی آلوده به سرب و سولفیدها هستند.

سیرهای چینی ممکن است مسوم به آفت‌کش‌های متعدد باشند و به این علت که مدت زمانی طولانی در دمای پایین نگهداری ‌می‌شوند ممکن است آلیسین آن‌ها که یکی از مواد مفید موجود در سیر است و خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد کم‌کم با گذشت زمان از بین برود.

منبع:باشگاه خبرنگاران
کد خبر dbd106580e9649659a039acaf91d6a1e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =