مواد غذایی> کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: هنگام تهیه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با دیدن کلمه CBS یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده از مشتقاتی استفاده شده که شاید برای سلامتی مضر باشد.
کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با پایگاه خبری سازمان غذا و دارو" توضیحاتی در مورد تهیه شکلات ارائه داد که با توجه به اینکه شکلات مصرف زیادی در بین مردم دارد مهم به نظر می رسد.
زهره پور احمد، افزود: شکلات فرآورده ای است که باید در تهیه آن از کره کاکائو استفاده شود. کره کاکائو طی چندین مرحله فرآیند از دانه کاکائو استخراج می شود.
پوراحمد خاطرنشان: عمده اسید چرب آن، اسید چرب استئاریک است که تقریبا خنثی است.
وی در ادامه گفت: در شکلات بیش از ۱۸ درصد کره کاکائو باید استفاده شود و با توجه به نوع محصول تولیدی، از پودر کاکائو، شیر خشک،شکر، مغزهای خوراکی و ... استفاده می شود.
پوراحمد اظهار داشت: تولید شکلات با کره کاکائو فرآیند پیچیده و ظریفی است و تکنولوژی و دانش فنی خاصی میطلبد. از طرفی به دلیل قیمت بالای کره کاکائو و تکنولوژی استفاده از آن برخی تولید کنندگان اقدام به تولید محصولی شبیه به شکلات میکنند که از روغن جانشین کره کاکائو در آن استفاده شده که این محصول برای قلب و عروق مضر است.
کارشناس ارشد تغذیه ادارهنظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: این محصول ارزان تر و بسیار ساده تر تهیه می شود.
این کارشناس در پایان توصیه کرد: هنگام تهیه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با دیدن کلمه CBS یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده از مشتقاتی استفاده شده است که شاید برای سلامتی مضر باشد و با دانش و آگاهی نسبت به خرید اقدام کنید.
نظر شما