غذا و تغذیه> جویدن آدامس نیز منجر به بلعیدن هوا می‌شود و این هوا در دستگاه گوارش تجمع می‌کند و احساس پف کردگی می‌دهد.

پرخوری مقصر شماره یک احساس نفخ و گاز است. غذاهایی که دیر هضم می‌شوند مانند غذاهای پرچرب و با فیبر بالا با بدن کاری می‌کنند که احساس می‌کنید پف کرده‌اید!

 غذاهای منجمد یکی از علل بروز این حالات هستند. سدیم بالای موجود در این غذاها احساس نفخ ایجاد می‌کنند.

کلم بروکلی نیز پر از فیبر است ضمن این که از رافینوز، قندی که موجب ایجاد گاز در بدن می‌شود، تشکیل شده است. اگر شما مستعد ابتلا به نفخ هستید، سبزیجات اینچنینی را بهتر است به صورت آبپز مصرف کنید.

کسانی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، از فراورده‌های لبنی حاوی لاکتوز باید اجتناب کنند چون این فراورده‌ها به شدت موجب نفخ می‌شوند.

حبوبات نیز حاوی قند و فیبر دیر هضم هستند و منجر به تولید گاز در روده می‌شوند.

جویدن آدامس نیز منجر به بلعیدن هوا می‌شود و این هوا در دستگاه گوارش تجمع می‌کند و احساس پف کردگی می‌دهد.
کد خبر 09d5859f448e47e3a447decdec288247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =