یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: گوشت‌های قرمز فرآوری شده، مصرف بالای پروتئین، چربی و روی باعث ابتلا به سرطان می‌شود که باید در مصرف آنها احتیاط کرد.

سید حسین داودی گفت:‌ بدن نیازمند پروتئین برای ترمیم و نگهداری بافت‌ها و میزان توصیه شدن آن در مردان زیر 50 سال روزانه 56 گرم و برای مردان بالای 50 سال روزانه 53 گرم است.

وی ادامه داد:‌ مطالعات اخیر نشان داده که دریافت زیاد پروتئین از طریق فرآورده‌های لبنی مانند پنیر ممکن است در افزایش خطر سرطان پروستات نقش داشته باشد، بنابراین بهتر است پروتئین از مواد غیر لبنی مثل ماهی، مغزها و لوبیا، عدس و پروتئین سویا تامین شود.

داودی گفت: گوشت‌های قرمز فرآوری شده ماند همبرگر، سوسیس و کالباس نیز ممکن است در افزایش خطر سرطان پروستات نقش داشته باشند. این گوشت‌ها اغلب دارای مقادیر زیادی نمک و نیترات هستند که می‌توانند فاکتور مهمی در خطر ابتلا به سرطان پروستات باشند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: باید سعی شود مصرف اینگونه گوشت‌ها کاهش پیدا کند و بجای آن از گوشت قرمز بدون چربی استفاده شود.

داودی ادامه داد: همچنین بهتر است از سس‌های تهیه شده از گوجه فرنگی بجای خامه استفاده شده و در زمان پخت غذا از چربی کمتری استفاده شود و از روش‌های سالم‌تر مانند کبابی، تنوری و یا بخارپز کردن بجای سرخ کردن استفاده شود.

وی گفت: ماده معدنی روی برای عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است و این ماده در گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی، مغزها و فرآورده‌های لبنی یافت می‌شود اما باید در مصرف بیش از حد آن احتیاط کرد.

منبع:فارس
کد خبر 1a284b8c29fc4a74912e8c345414eaa7

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =