۰ نفر
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
غذا و تغذیه> گروهی از محققان بین المللی از کشورهای آلمان، ایرلند، کانادا، بلژیک و آمریکا نشان داده اند که می توان با استفاده از ماده ای در موز با ویروس هایی نظیر ایدز ، هپاتیت سی و آنفلوآنزا مبارزه کرد.

نتایج پژوهش ها نشان می دهد پروتئین موجود در موز موسوم به لکتین یا «BanLec» می تواند قندهای موجود در لایه بیرونی ویروس ها و سلول ها را به نوعی خوانده و تشخیص دهد. پنج سال پیش دانشمندان نشان دادند که پروتئین موز می تواند ویروس های مسبب ایدز را از ورود به سلول منع کند، اما در عین حال نیز موجب عوارض جانبی می شد که کاربرد بالقوه اش را محدود می کرد.

 اما طی این پژوهش ترکیب تازه ای از «BanLec» ابداع شده است که همان خواص مبارزه با ویروس ها را دارد اما دیگر از عوارض جانبی نظیر التهاب و سوزش ناخواسته خبری نخواهد بود؛ این امر نقطه قوت این پژوهش است که چگونه دو خاصیت مجزای این مولکول از یکدیگر تفکیک سازی شده است.

علاوه بر این، آزمایش بر نمونه های موشی نشان داد که «H84T BanLec» می تواند موش را از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا محافظت کند. این پژوهش در مجله «Cell» منتشر شده است.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 24ffebf1565f4fd89e2a1422431c4531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =