۰ نفر
۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵
غذا و تغذیه> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر سوپ نخود فرنگی در پیشگیری و درمان افسردگی خبر داد.

سوپ نخود فرنگی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲، B۳، B۶، B پروتئین، منگنز، فیبر، اسید فولیک، فسفر، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم، فولات و اسید آمینه تریپتوفان است.

مهم‌ترین خواص سوپ نخود فرنگی

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص سوپ نخود فرنگی اظهار کرد: این سوپ به علت داشتن اسید فولیک کم‌خونی را رفع و از ابتلای افراد به افسردگی جلوگیری می‌کند؛ اسید آمینه تریپتوفان موجود در سوپ نخود فرنگی نقش موثری در ساخت هورمون سروتونین در مغز و دستگاه گوارش دارد؛ این هورمون افسردگی را از بین می‌برد و موجب شادی و نشاط افراد می‌شود.

وی درباره خواص دیگر سوپ نخود فرنگی بیان کرد: این سوپ به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و منگنز خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و بدن را در برابر بیماری‌های گوناگون به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: فیبر و پروتئین موجود در سوپ نخود فرنگی نقش موثری در کاهش وزن و تناسب اندام افراد دارد؛ این سوپ معده و روده را تقویت و یبوست را هم برطرف می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: سوپ نخود فرنگی سرشار از پروتئین است به همین علت ارزش غذایی بالایی دارد؛ ویتامین‌های موجود در این سوپ برای سلامت سیستم بینایی و پوست مفید هستند.

وی با اشاره به تاثیر سوپ نخود فرنگی در سلامتی قلب و عروق یادآور شد: کلسیم، منیزیم و فسفر موجود در این سوپ موجب تقویت استخوان‌ها می‌شوند و از پوکی استخوان جلوگیری و دندان‌ها را هم محکم می‌کنند.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 36abeed044614eadabdd2708b569f0ef

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =