رشید عزیزپور روز یکشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا که با حضور وزرای بهداشت و جهاد کشاورزی برگزار شد بر اهمیت نسبت اشتغال به سهم سرانه تولید ناخالص ملی در بخش صنایع غذایی تأکید کرد و گفت: این نسبت در صنعت غذایی بسیار مطلوب و چشمگیر است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته در بسیاری از محصولات مصرفکننده بودیم، عنوان کرد: خوشبختانه امروز توانستهایم در صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی به خودکفایی دست یابیم.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی کشور تصریح کرد: تحقق این مهم، سبب نقشآفرینی در عرصه صادرات نیز شده به طوری که محصول ایرانی جایگاه بسیار خوبی ازلحاظ کیفی پیدا کرده است و اکنون ما یک ظرفیت بالقوه کاملاً آماده در صنایع تبدیلی داریم که میتوانیم در بازارهای صادراتی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانههای ما ۲ تا ۳ برابر نیاز داخلی را نیز میتواند تأمین کند، عنوان کرد: در حوزه برند حلال بازار مصرفی قابل قبولی در کشورهای اطراف داریم و در صورت تداوم پیشرفت در حوزه صنعت غذا، میتوانیم بازارهای صادراتی را در اختیار گرفته و پتانسیلهای کشورمان را به دنیا نشان دهیم. لذا با توجه به روند توسعه این صنعت در سالیان گذشته و توان تولید وظرفیت و پتانسیل بیش از نیاز داخل در مجموعه های تولیدی از یک سو و تقاضا و نیاز منطقه از سوی دیگر شرایط مطلوبی از منظر توسعه صادرات مهیا می باشد.
عزیزپور ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی بیشتر بین بخشی در حوزه دولتی و با اشتراک تجارب و مشاورههای مناسب و نیز استفاده مطلوب از تمام پتانسیلهای موجود بخش خصوصی از سوی تصمیم گیران دولتی، شاهد تعالی صنعت غذا خواهیم بود.
اقتصاد غذا - دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی کشور با اشاره به سهم ۱۵ درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در سالهای اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرفکننده به سمت خودکفایی حرکت کنیم.
کد خبر 53395
نظر شما