دبیر کل صنایع غذایی گفت: در حال حاضر صنایع غذایی ایران با بیش از 11 هزار واحد تولیدی و 36 هزار واحد توانمند در یک زنجیره یکپارچه با هدف ارتقای صنعت غذا فعالیت داشته و سهم 15 درصدی صنایع غذایی در اشتغال کشور دارند.

کاوه زرگران امروز در مراسم همایش روز جهانی غذا که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان این‌که صنعت غذای ایران توانسته به یک بلوغ ویژه دست یابد، گفت: صنعت غذای ایران یکی از بزرگ‌ترین منابع برای ایجاد اشتغال و تامین سلامت جامعه در کشور است.

وی ادامه داد: این صنعت توانسته 12 درصد کارگاه‌های صنعتی و 15 درصد سهم اشتغال را در اختیار بگیرد؛ به‌طوری که تاکنون 430 هزار شغل در این صنعت ایجاد شده است.

دبیر کل صنایع غذایی با بیان این‌که رونق این بخش می‌تواند تاثیر زیادی در خروج رکود غیرتورمی داشته باشد، گفت: این صنعت نقش زیادی در بازار ایران و بازار جهانی داشته است و امیدواریم بتوانیم با همین اراده با کشور‌های دنیا همکاری بیشتری داشته باشیم.

زرگران با بیان این‌که کشاورزی امروز نیاز به جهادگران اقتصادی دارد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با ایجاد راهکارهایی صنعت غذا و دارو را ارتقا دهیم.

منبع:ایسنا
کد خبر 6e24cd9eb2d64958beda04b52dd7ae28

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =