غذا و تغذیع> پنیر را به علت نوع ساختار خاصی که دارد نباید با برخی مواد غذایی خورد.
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعدهها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعدهها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.
وی
افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث
بروز عارضهها و بیماریها میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است
افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به
مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.
یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند.
اکبری
تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن
نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را
از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از
مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود.
این
متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز
دانههایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا
انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی
ما ایرانیان است و حذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به
نوع موادی که با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما