۰ نفر
۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
غذا و تغذیه> تحقیق جدید محققان ایتالیایی نشان می دهد برخلاف باور عمومی، مصرف پاستا، بخصوص نودل، نقشی در چاقی ندارد و حتی با کاهش شاخص توده بدنی هم مرتبط است.

تحقیقات محققان ایتالیایی نشان می دهد مصرف پاستا با کاهش احتمال هر دو نوع چاقی عمومی و چاقی شکمی مرتبط است.

در این تحقیق، بالغ بر ۲۳ هزار فرد شرکت کننده در دو مطالعه بزرگ اپیدمیولوزیکی مورد بررسی قرار گرفتند. با تحلیل داده های مربوط به سایز و وزن شرکت کنندگان و عادات غذایی شان، محققان مشاهده کردند مصرف پاستا برخلاف باور عمومی، ارتباطی با افزایش وزن بدن ندارد.

جرج پوندیس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «داده های ما نشان می دهد خوردن پاستا برطبق علاقه و لذت فرد در شاخص توده بدنی سالم، کاهش اندازه دور کمر و تناسب کمر-ران بهتر نقش دارد.»

تاکنون مطالعات زیادی نشان داده اند که چطور رژیم غذایی مدیترانه ای یکی از سالم ترین رژیم های غذایی بوده و حتی در کنترل وزن هم نقش دارد.

به گفته لیسیا لاکوویلو، یکی از اعضای تیم تحقیق، «طبق دیدگاه های متداول، پاستا جزء غذاهای ممنوعه در رژیم غذایی لاغری تلقی می شود. اما در سایه این تحقیقات، ما توانستیم دریابیم که هیچ دلیلی برای حذف پاستا از رژیم غذایی وجود ندارد.»

حال محققان بعد از تحلیل داده های مربوط به هزاران ایتالیایی دریافته اند که مصرف متعادل پاستا با کاهش احتمال چاقی مرتبط است.

منبع:مهر
کد خبر 81862e7aacad4713be6372166d345914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =