فرحبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع فصل بهار و افزایش گرمی و رطوبت هوا بدن افراد برخی از غذاها را کمتر پذیرش میکند که از جمله آن میتوان به کلهپاچه اشاره کرد.
وی افزود: کلهپاچه به علت دارا بودن ترکیبات حاوی چربیهای فراوان به خصوص چربیهای اشباع است که باعث بالا رفتن تری گلیسرید و کلسترول در افراد میشود.
وی بیان کرد: به دلیل وضعیت آلرژی در فصل بهار بیشتر افراد خسته و خوابآلود هستند و فعالیت فیزیکی در این فصل کمتر است، بنابراین مصرف این غذا بدون داشتن تحرک بعد از میل کردن آن بسیار مضر است.
فرحبخش خاطر نشان کرد: همچنین رطوبت موجود در هوا باعث ایجاد حس رخوت در افراد میشود فعالیت و تحرک را کمتر میکند پس با این وضعیت کم تحرکی مصرف این غذا در این فصل ممنوع است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
وی افزود: کلهپاچه به علت دارا بودن ترکیبات حاوی چربیهای فراوان به خصوص چربیهای اشباع است که باعث بالا رفتن تری گلیسرید و کلسترول در افراد میشود.
وی بیان کرد: به دلیل وضعیت آلرژی در فصل بهار بیشتر افراد خسته و خوابآلود هستند و فعالیت فیزیکی در این فصل کمتر است، بنابراین مصرف این غذا بدون داشتن تحرک بعد از میل کردن آن بسیار مضر است.
فرحبخش خاطر نشان کرد: همچنین رطوبت موجود در هوا باعث ایجاد حس رخوت در افراد میشود فعالیت و تحرک را کمتر میکند پس با این وضعیت کم تحرکی مصرف این غذا در این فصل ممنوع است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما