مواد غذایی> یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده از ظروف تفلون و آلومینیوم برای طبخ غذا تاثیر زیادی بر کم خونی افراد دارد.

جعفر طاهرزاده گفت: کم خونی به خصوص از نوع فقر آهن، عارضه ای است که باید برای رفع آن برنامه ریزی شود.

وی افزود: در برخی از کم خونی ها مانند بدخیمی ها، اختلالات پلاکتی وجود دارد که درمان آن نیازمند انجام آزمایشات متعدد و نسخه پزشک معالج است.

این متخصص طب سنتی با توصیه ای به افرادی که مبتلا به کم خونی هستند اظهارکرد: این افراد می توانند هر شب مقداری مویز را در سرکه انگور خیسانده و پس از خارج کردن آن ها و خشک شدنشان، آنها را مصرف کنند.

وی ادامه داد: این بیماران می توانند از شربت سرکه شیره و یا تخم ‌شربتی، کاسنی، کرفس، شوید، سیاه دانه، رازیانه و هویج به همراه عسل استفاده کنند و مصرف شربت نیز باید نیم ساعت قبل از صرف غذا و به همراه سایر عرقیات گیاهی باشد.

طاهرزاده با اشاره به بهترین غذا برای بیماران مبتلا به کم خونی خاطرنشان کرد: بهترین غذا برای این افراد، مخلوط راسته گوسفند به همراه زردچوبه و پیاز است و این افراد باید از خوردن غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.

این متخصص طب سنتی با معرفی یک معجون برای افراد دارای کم خونی اذعان کرد: مصرف یک لیوان شیر به همراه شیره انگور و بادام، معجونی است که به اصلاح کم‌ خونی افراد کمک می کند.

وی تاکید کرد: افرادی که مبتلا به کم خونی هستند از ظروف آلومینیومی و تفلون برای طبخ غذا استفاده نکنند.
برخی از غذاهای مضر برای کم‌خونی می‌توانند جذب آهن و دیگر مواد مغذی ضروری برای تولید هموگلوبین را کاهش دهند. برای مثال، مصرف بیش‌ازحد کافئین (قهوه و چای) ممکن است باعث جلوگیری از جذب آهن شود. همچنین، مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم مانند لبنیات در کنار وعده‌های غذایی غنی از آهن می‌تواند جذب آهن را مختل کند. غذاهای حاوی فیتات (مانند نان‌های تهیه‌شده از غلات کامل) و اگزالات (مانند اسفناج) نیز ممکن است اثر مشابهی داشته باشند. بنابراین، برای افراد مبتلا به کم‌خونی مهم است که به زمان و ترکیب غذاها توجه داشته باشند تا جذب آهن حداکثر شود.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 9a1d494d4b844995b6935beaadf952e7

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =