مواد غذایی> بانک مرکزی گزارش داد: نرخ برنج ۳۳.۸ درصد، حبوب ۲۸.۳ درصد، گوشت مرغ ۲۸.۸ درصد، قند و شکر ۲۳.۳ درصد و چای ۱۴.۷ درصد در یکسال اخیر افزایش داشته است.

بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۱۱/ ۴ / ۱۳۹۵ را منتشر کرد که بر اساس آن، نرخ ۳ گروه مواد خوراکی نسبت به هفته قبل از آن افزایش، قیمت ۴ گروه کاهش و نرخ ۴ گروه نیز ثابت مانده است.

بر این اساس نرخ گروه برنج، گوشت مرغ و چای افزایش، قیمت تخم مرغ، میوه های تازه، سبزی های تازه و گوشت قرمز افزایش و نرخ لبنیات، حبوب، قند و شکر و روغن نباتی در هفته مورد گزارش نسبت به هفته قبل از آن ثابت اعلام شد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۱.۱ درصد کاهش داشت و شانه ای ۷۰۰۰۰ الی ۹۰۰۰۰ ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت بود و قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱.۵ درصد و ۱.۴ درصد افزایش یافت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۱ درصد افزیش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی  تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای هلو معادل ۰.۸ درصد و انگور ۰.۲ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۶ درصد تا ۸.۳ درصد کاهش یافت.

در گروه سبزی های تازه بهای لوبیا سبز و سبزی های برگی ثابت بود. قیمت گوجه فرنگی معادل ۰.۳ درصد و پیاز ۱.۹ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۶.۶ درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۰.۸ درصد و گوشت تازه گاو گوساله ۱.۹ درصد کاهش ولی بهای گوشت مرغ معادل ۱.۷ درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت چای خارجی معادل ۰.۱ درصد افزایش داشت. بهای قند، شکر و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

تغییرات یکساله قیمت‌ها

بر اساس گزارش بانک مرکزی، طی یکسال منتهی به ۱۱/ ۴ / ۹۵ نرخ ۸ گروه لبنیات ۳.۸ درصد، برنج ۳۳.۸ درصد، حبوب ۲۸.۳ درصد، سبزی های تازه ۵.۱ درصد، گوشت قرمز ۲.۰ درصد، گوشت مرغ ۲۸.۸ درصد، قند و شکر ۲۳.۳ درصد و چای (چای خارجی) ۱۴.۷ درصد افزایش داشته است. اما نرخ ۳ گروه تخم مرغ ۶.۸ درصد، میوه های تازه ۵.۳ درصد و روغن نباتی ۱.۲ درصد کاهش داشته است.

منبع:مهر
کد خبر d0e719f9e3c04cd4a46773b5c8114c36

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =