۰ نفر
۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
غذا و تغذیه> در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

حمیدرضا کثیری متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کاکائو ماده مهمی است که می‌تواند اثرات خوبی بر روی مغز و اعصاب<Nerves> بگذارد.

وی گفت: آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائوی داغ سلول‌های مغز را از عوارض استرس که عامل اکسیداسیون است محافظت می‌کند.

کثیری تاکید کرد: در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائو بیشتر از بسیاری دیگر از مواد نظیر انواع چای است، یادآورشد: البته در مصرف کاکائو داغ نباید زیاده روی کرد، چرا که مصرف بیش از اندازه این ماده می‌تواندعوارضی را برای بدن به همراه داشته باشد.

کثیری خاطر نشان کرد: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تازه به ویژه اسفناج، کلم و کاهو و همچنین انگور و از طرفی مصرف ماهی نیز می‌تواند به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطربیماری‌های مغزی کمک بزرگی کند.

منبع:شهرخوان
کد خبر d0f32eb45c184e23a9c19ab13959238a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =