غذا و تغذیه> برخی از شکلاتها با درصد فلاونول بیشتر، کالریسوز هستند، اما حتی یک تکه کوچک شکلات چیزی حدود 160 کالری دارد که به لطف شکر و کرهکاکائو این مقدار افزایش مییابد.
رضا راستمنش، دکترای تغذیه و رژیم درمانی راه فرار از دریافت این میزان زیاد کالری را مصرف شکلاتهایی با درصد کاکائو بالاتر- 70 درصد و بالاتر- دانست. به گفته وی یک تکه کوچک از این شکلاتها ولع را برطرف میکند و ضمنا کالری کمتری هم دارد.
راستمنش همچنین توصیه کرد: «شکلات داغ یا همان هاتچاکلت را با کمی شیر بنوشید و اگر نسبت به مصرف کافئین حساس هستید به یاد داشته باشید که شکلاتها سرشار از کافئین هستند. یک تکه شکلات چیزی حدود 23 میلیگرم کافئین دارد و باید در خوردن آن جنبه احتیاط را در نظر گرفت».
راست منش در ادامه به معرفی انواع شکلاتها پرداخت و گفت: «شکلات خالص همانطور که از اسمش پیداست درصد بیشتری کاکائو دارد و به پایین آمدن فشارخونتان کمک میکند».
وی در رابطه با شکلات شیری تاکید کرد: «خوردن این شکلات چندان توصیه نمیشود چون منبع خوبی از آنتیاکسیدانها نیست و چربی بالایی دارد».
وی شکلات سفید را هم به دلیل نداشتن دانه کاکائو و نداشتن خواص آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی انتخاب مناسبی ندانست و در رابطه با شکلات مغزدار هشدار داد: «چون مغز دانههای متفاوت را داخل خود دارد کالری بالاتری دارد و باید حد تعادل را در آن رعایت کرد».
راستمنش بهترین انتخاب را شکلات تلخ دانست که تیرهترین گونه شکلات است و طرفداران خاص خود را دارد. این دکتری تغذیه و رژیم درمانی خوردن یک تکه از شکلات تلخ را در کاهش احساس گرسنگی و محافظت پوست در برابر آفتابسوختگی موثر دانست.
منبع:شفاآنلاین
رضا راستمنش، دکترای تغذیه و رژیم درمانی راه فرار از دریافت این میزان زیاد کالری را مصرف شکلاتهایی با درصد کاکائو بالاتر- 70 درصد و بالاتر- دانست. به گفته وی یک تکه کوچک از این شکلاتها ولع را برطرف میکند و ضمنا کالری کمتری هم دارد.
راستمنش همچنین توصیه کرد: «شکلات داغ یا همان هاتچاکلت را با کمی شیر بنوشید و اگر نسبت به مصرف کافئین حساس هستید به یاد داشته باشید که شکلاتها سرشار از کافئین هستند. یک تکه شکلات چیزی حدود 23 میلیگرم کافئین دارد و باید در خوردن آن جنبه احتیاط را در نظر گرفت».
راست منش در ادامه به معرفی انواع شکلاتها پرداخت و گفت: «شکلات خالص همانطور که از اسمش پیداست درصد بیشتری کاکائو دارد و به پایین آمدن فشارخونتان کمک میکند».
وی در رابطه با شکلات شیری تاکید کرد: «خوردن این شکلات چندان توصیه نمیشود چون منبع خوبی از آنتیاکسیدانها نیست و چربی بالایی دارد».
وی شکلات سفید را هم به دلیل نداشتن دانه کاکائو و نداشتن خواص آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی انتخاب مناسبی ندانست و در رابطه با شکلات مغزدار هشدار داد: «چون مغز دانههای متفاوت را داخل خود دارد کالری بالاتری دارد و باید حد تعادل را در آن رعایت کرد».
راستمنش بهترین انتخاب را شکلات تلخ دانست که تیرهترین گونه شکلات است و طرفداران خاص خود را دارد. این دکتری تغذیه و رژیم درمانی خوردن یک تکه از شکلات تلخ را در کاهش احساس گرسنگی و محافظت پوست در برابر آفتابسوختگی موثر دانست.
منبع:شفاآنلاین
نظر شما