۰ نفر
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
غذا و تغذیه> بر اساس گزارش مقامات بهداشت آمریکا، چاقی با 40 درصد از تمام سرطان‌های تشخیص داده شده در آمریکا مرتبط است.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، این آمار به این معنا نیست که چاقی عامل ایجاد تمام انواع سرطان است؛ بلکه مطالعات نشان می‌دهد چاقی با سرطان مرتبط است.

این مطالعه خبر از چاقی یا اضافه وزن حدود 630 هزار مبتلا به سرطان در آمریکا در سال 2014 میلادی می‌دهد و می‌گوید سرطان‌های مغز، مالتیپل میلوما، مری، سرطان سینه پس از یائسگی، تیروئید، کیسه صفرا، معده، کبد، لوزالمعده، کلیه، تخمدان، رحم و روده، 13 سرطان مرتبط با چاقی هستند. حدود دو سوم از مبتلایان، بزرگسالان 50 تا 74 ساله بودند.

بر اساس آمار CDC، این 13 سرطان مرتبط با چاقی،‌حدود 40 درصد از کل سرطان‌های تشخیص داده شده در سال 2014 میلادی در آمریکا را شامل می‌شود. به غیر از سرطان روده، نرخ ابتلا به سرطان‌های مرتبط با چاقی بین سال‌های 2005 تا 2014 میلادی هفت درصد افزایش داشته است.
این مطالعه نشان می‌دهد از دست دادن وزن می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش دهد.

شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی کمتر از 18.5، نشان دهنده کم وزنی غیر طبیعی است. اگر عدد بدست آمده بین 18.5 تا 24.9 باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی 25، نشان دهنده اضافه وزن است. عدد 30 به بالا نشان دهنده چاقی است، که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین 30 تا 34.9)، چاقی درجه دو (بین 35 تا 39.9) و چاقی درجه سه (40 به بالا) تقسیم بندی می شود. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری است.

منبع:ایرنا
کد خبر 2f5f565758e345daa026ea91473ccf93

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =