صنایع غذایی> اقصاد غذا - ماکارونی، محصولی تولید شده از گندم است، خواص این محصول برگرفته از این دانه بهشتی است که قدمت آن به تغییر تمدن بشری از شکار به کشاورزی (انقلاب کشاورزی) و یکجانشینی انسان باز میگردد. ماده اصلی مورد استفاده در تولید انواع ماکارونی ، آرد گندم می باشد.
شرکت تولیدی تک ماکارون در تحقیقات خود توانسته است علاوه بر گندم ، از سایر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، اسفناج،نعناع و ریحان نیز در ماکارونی ، این ماده غذایی سودمند بهره بگیرد و محصولاتی سلامت محور با عنوان "فراسودمند" با خواص اعجاب آور از نظر تغذیه ای معرفی نماید.
پس از 15 سال تولید و ارائه گسترده محصولات ماکارونی سبزیجات تک ماکارون(در اشکال فوسیلی و شلز) و استقبال بی نظیر مصرف کنندگان از این محصولات، اکنون دو نوع محصول دیگر شامل "پروانه ای سبزیجات و فیدلی(رشته سوپ)سبزیجات " جهت تکمیل تنوع سبد مصرف ماکارونی ، برای استفاده در سوپ( فیدلی سبزیجات) و میهمانی ها و آشپزی های خلاقانه (پروانه ای سبزیجات ) به انواع محصولات حاوی سبزیجات طبیعی تک ماکارون اضافه گردید.
خلاصه ای از خواص سودمند سبزیجات مورد استفاده در محصولات تک ماکارون به شرح ذیل است:
خواص اسفناج:
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و برخی عقیده دارند كه متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.
1) برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B3 ، C و آهن و پتاسیم می باشد.
2) خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.
3) برای لاغر شدن و كم كردن وزن مفید است.
4) اسفناج، هضم غذا را تسریع می كند و همچنین باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.
5) اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است و بوی بد دهان را از بین می برد.
6) اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد. بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلابه كم خونی است
7) اسفناج ، عضلات روده را تحریك كرده و رفع کننده ورم روده کوچک می باشد.
8) اسفناج اسیدیته خون و کلسترول را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.
خواص گوجه فرنگي:
1) خنک و اشتها آور است و آب آن براي رشد و نمو بهتر اطفال موثر ميباشد.
2) گوجه فرنگي به علّت دارا بودن ويتامينهاي A ، B، C، K ومواد معدنيمانند کلسيم ، فسفر و آهن در تأمين انرژي و تقويت بدن نقش مؤثری ایفا می کند.
3) گوجه فرنگي يکي از مهم ترين منابع ويتامين A مي باشد. لذا در تقويت بينايي، تقويت وسلامتي پوست و مخاط ها (دهان و بيني) رشد و نمو استخوانها ضروري است.
4) گوجه فرنگي سرشار از ويتامينهاي B1 و B2 مي باشد؛ از اين جهت در تسکين دردهاي عصبي، رفع بي اشتهايي، و درمان يبوست ، نقصان ترشح شيرمادر و تورم دهان تجويزمي شود.
5) مصرف گوجه فرنگي نيرو و نشاط مي بخشد و پوست و دانههاي آن به هضم غذا کمک مي کند و رودهها را پاک مي نمايد.
شرکت تولیدی تک ماکارون در تحقیقات خود توانسته است علاوه بر گندم ، از سایر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، اسفناج،نعناع و ریحان نیز در ماکارونی ، این ماده غذایی سودمند بهره بگیرد و محصولاتی سلامت محور با عنوان "فراسودمند" با خواص اعجاب آور از نظر تغذیه ای معرفی نماید.
پس از 15 سال تولید و ارائه گسترده محصولات ماکارونی سبزیجات تک ماکارون(در اشکال فوسیلی و شلز) و استقبال بی نظیر مصرف کنندگان از این محصولات، اکنون دو نوع محصول دیگر شامل "پروانه ای سبزیجات و فیدلی(رشته سوپ)سبزیجات " جهت تکمیل تنوع سبد مصرف ماکارونی ، برای استفاده در سوپ( فیدلی سبزیجات) و میهمانی ها و آشپزی های خلاقانه (پروانه ای سبزیجات ) به انواع محصولات حاوی سبزیجات طبیعی تک ماکارون اضافه گردید.
خلاصه ای از خواص سودمند سبزیجات مورد استفاده در محصولات تک ماکارون به شرح ذیل است:
خواص اسفناج:
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و برخی عقیده دارند كه متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.
1) برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B3 ، C و آهن و پتاسیم می باشد.
2) خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.
3) برای لاغر شدن و كم كردن وزن مفید است.
4) اسفناج، هضم غذا را تسریع می كند و همچنین باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.
5) اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است و بوی بد دهان را از بین می برد.
6) اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد. بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلابه كم خونی است
7) اسفناج ، عضلات روده را تحریك كرده و رفع کننده ورم روده کوچک می باشد.
8) اسفناج اسیدیته خون و کلسترول را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.
خواص گوجه فرنگي:
1) خنک و اشتها آور است و آب آن براي رشد و نمو بهتر اطفال موثر ميباشد.
2) گوجه فرنگي به علّت دارا بودن ويتامينهاي A ، B، C، K ومواد معدنيمانند کلسيم ، فسفر و آهن در تأمين انرژي و تقويت بدن نقش مؤثری ایفا می کند.
3) گوجه فرنگي يکي از مهم ترين منابع ويتامين A مي باشد. لذا در تقويت بينايي، تقويت وسلامتي پوست و مخاط ها (دهان و بيني) رشد و نمو استخوانها ضروري است.
4) گوجه فرنگي سرشار از ويتامينهاي B1 و B2 مي باشد؛ از اين جهت در تسکين دردهاي عصبي، رفع بي اشتهايي، و درمان يبوست ، نقصان ترشح شيرمادر و تورم دهان تجويزمي شود.
5) مصرف گوجه فرنگي نيرو و نشاط مي بخشد و پوست و دانههاي آن به هضم غذا کمک مي کند و رودهها را پاک مي نمايد.
نظر شما